BYT FRÅN BRA TILL BÄST!
 • Olika medel för rengöring

  Olika medel för rengöring

  Det finns en lång rad olika typer av rengöringsmedel och du har säkert upplevt hur det känns att stå framför hyllan med ett enormt utbud av städprodukter. Det kan vara svårt att välja, då det erbjuds en uppsjö av medel för olika rengöringsändamål. Vilket är bäst? Vilket är miljövänligt? Vi vill att det ska fungera effektivt och snabbt och det finns väldigt många olika material som vi är rädda om och som vi tror kräver speciella rengöringsmedel, samtidigt som vill vi värna om miljön.
 • Städa utan giftiga kemikalier

  Städa utan giftiga kemikalier

  Ett städförråd fyllt till bredden med olika städprodukter är onödigt. Det tär både på miljön och riskerar att utsätta både dig och din omgivning för onödiga kemikalier som kan vara hälsoskadliga. Med ABNET® Professional får du inte bara ett professionellt ekologiskt rengöringsmedel för alla ytor och smuts, utan du får också ett fläckborttagningsmedel som tar bort dålig lukt. ABNET® innehåller inga ämnen som kan skada dig, underlag eller känsliga detaljer och är helt fritt från blekmedel och gifter.
 • 1

Proffsens rengöringsfavorit

ABNET® produkter rengör utan ansträngning yt- och ingrodd smuts och fördröjer återsmutsningen. Produkten är lämpligt för både stora rengöringsarbeten och enklare underhåll med ett brett spektrum av tillämpningar. Resultatet blir lika rent på alla underlag och du behöver inte byta medel. Jämfört med många olika rengöringsmedel som rengör ytliga lager har ABNET® en verklig effekt genom att inverka på alla lager av smuts samt efterlämnar ett imponerande utseende. Produktens främsta fördel är förmågan att fungera på såväl mycket feta och nedsmutsade ytor som känsliga ytor såsom mattor eller rostfritt stål. Läs mer

Rekommenderad dosering

ABNET®’s främsta fördel är förmågan att fungera på såväl mycket feta och nersmutsade ytor som känsliga ytor såsom mattor eller rostfritt stål -
lämpligt för både stora rengöringsarbeten och enklare underhåll med brett spektrum av tillämpningar.
Användaren avgör själv graden av koncentration beroende på behov och nedsmutsningsgrad.

doseringstabell
 • TEXTILIER

  TEXTILIER

  ABNET® Professional är ett testvinnande och miljövänligt rengöringsmedel som alltid fungerar på alla ytor som tål vatten, oavsett nedsmutsningsgrad.
 • KÖK OCH LIVSMEDEL

  KÖK OCH LIVSMEDEL

  ABNET® Professional är ett testvinnande och miljövänligt rengöringsmedel som alltid fungerar på alla ytor som tål vatten, oavsett nedsmutsningsgrad.
 • FORDON

  FORDON

  Skippa avfettningsmedel, bilschampoo eller övriga specialmedel. ABNET® används invändigt & utvändigt och rengör hela bilen efter engångsanvändning.
 • INDUSTRI

  INDUSTRI

  Produktionsanläggning innebär olika rengöringsutmaningar beroende på vad som ska produceras men fräscha lokaler motiverar både ledningen, anställda och besökare.
 • LOKALVÅRD

  LOKALVÅRD

  Skolor kräver underhåll och rengöring för att bibehålla en snygg och välfungerande miljö. Det spelar ingen roll hur god vård
 • FRITID

  FRITID

  ABNET® Professional är ett testvinnande och miljövänligt rengöringsmedel som alltid fungerar på alla ytor som tål vatten, oavsett nedsmutsningsgrad.